Berichten Zoek Agenda Bestuur, etc. Log in
<Vorige Pagina> <Volgende Pagina> 
id=367 2022-06-29 00:08:46
Fietstocht 3 september 2022

Beste leden,

Ook voor dit jaar heeft Hans de Jonge het op zich genomen om een mooie fietstocht samen te stellen voor onze leden. Deze fietstocht zal dit jaar gehouden worden op 3 september in het Gooi en zal starten in het pittoreske Huizen.

Bij het restaurant “De Haven van Huizen” aan de Havenstraat in Huizen begint en eindigt deze fietstocht. Er is bij het restaurant meer dan voldoende parkeerruimte. De lengte van de fietstocht zal 46 km zijn. We willen beginnen met fietsen om 11.00 uur.
Hans zal ter plaatse de knooppuntenroute aan de deelnemers uitreiken.

De tocht voert ons van Huizen langs Naarden, Muiderberg, Muiden naar Weesp en dan verder langs de Ankeveense Plassen naar Bussum, om via de heide bij Crailo en Blaricum weer terug te keren naar Huizen.

Vooraf aan de tocht bestaat er uiteraard de mogelijkheid om koffie en gebak te bestellen, maar dit moet dan voor de vertrektijd van elf uur geschieden. Onderweg kan er op diverse plaatsen geluncht worden. Na afloop staat het eenieder vrij om zich te laven aan een verfrissing of iets sterkers, er kan uiteraard ook gedineerd worden, maar dit wordt aan het eigen initiatief van de deelnemers overgelaten.
De kosten voor koffie, lunch of andere zaken zijn deze keer geheel voor eigen rekening en dienen direct zelf te worden afgerekend.

Het bestuur kijkt uit naar een grote opkomst. Laat je verleiden om op deze sportieve wijze weer eens je oud-collega’s en vrienden te ontmoeten en contacten te verstevigen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur.

Fred Greven


PS: Laat even aan Hans weten of je komt. E-mail younge@ziggo.nl   id=366 2022-02-13 22:33:33
Zaterdag 5 maart 2022 – Beginjaarsborrel !!!

December 2020 – Eindejaarsborrel

December 2021 – Eindejaarsborrel

 

Beste leden en partners van de Reünievereniging Badger.

Recentelijk heeft de regering aangekondigd dat veel Coronaregels niet langer noodzakelijk zijn.

Corona gerelateerde maatregelen hebben het ons de laatste twee jaar onmogelijk gemaakt de jaarlijkse bijeenkomst te houden. Deze restricties zijn nu vervallen en party’s mogen weer.

Evenals een aantal jaren terug wordt deze gezellige jaarlijkse bijeenkomst gehouden in het Partycentrum “Het Witte Paard”, Gildeweg 2, 2632 BA Nootdorp, direct gelegen aan de A12. De borrel begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Alle leden en hun partner zijn van harte uitgenodigd de ervaringen van de afgelopen tijd te delen. Uiteraard gaat dit onder het genot van hapjes, drankjes en een aantal versnaperingen.

Wij hopen dat u allen aan deze uitnodiging gehoor zult geven!

Voorafgaand aan de borrel wordt de Algemene Vergadering (voorheen de ALV) gehouden, waarvoor de zaal open is om 12.30 uur; aanvang AV is voorzien om 12.45 uur en deze dient beëindigd te zijn om 13.30 uur. In de AV wordt ingegaan op de impact van de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen) op de vereniging en zal de algemene stand van zaken worden gegeven.

Er wordt geen agenda gestuurd.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de RV Badger

Ruud Spaans

 id=365 2021-12-25 15:19:52
Op een mooi en gezond 2022

Geachte leden van de RV Badger

Het jaar 2021 zit er bijna op, een veelbewogen jaar voor ons allemaal. Een jaar volkomen gedomineerd door Corona en met een venijnig staartje, een totale lockdown.

Ik hoop dat de feestdagen ondanks alles toch een mooi en warm vooruitzicht bieden.

Op deze Kerstdag gaan onze gedachten uit naar de vele leden van de RV Badger die ons dit jaar zijn ontvallen. Hun familieleden en vrienden wensen wij alle sterkte toe in het verwerken van een zo groot en intens verdriet.

Afgelopen jaar hebben wij meerdere malen getracht een ledenbijeenkomst op te zetten, zoals recent de Nieuwjaarsborrel, maar deze helaas weer hebben moet afzeggen.

Maar alles is tijdelijk, en ook dit zal voorbijgaan.

We hebben nu het vooruitzicht voor een samenkomst in maart 2022, waarvan overigens, door de recente maatregelen nog geenszins vaststaat of dit doorgang zal gaan vinden. Wij houden u hiervan ruim op tijd op de hoogte.

Voor nu sluit ik af door u het allerbeste te wensen voor 2022 en fijne feestdagen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Proost, en tot volgend jaar.

 

Namens het bestuur van de RV Badger

Fred Greven, voorzitter.id=364 2021-11-26 10:50:45
Leo Verhaar overleden

 

Op 21 november 2021 is overleden Leonardus (Leo) Antonius Verhaar

 

De begrafenis vindt in verband met de huidige maatregelen
 
op dinsdag 30 november om 13.00 uur in besloten kring plaats.
 
 
De dienst in de aula is voor u te volgen via livestream:
https://kerkhoflaan.themiscast.nl/dienst/dhr-la-verhaar/26686

 id=363 2021-11-12 21:24:37
Weer geen Eindejaarsbijeenkomst

Beste leden van de RV Badger,

De profetische woorden in de mededeling van het bestuur op 20 juli 2021: "Corona zal onze levens en die van onze naasten waarschijnlijk blijvend beïnvloeden" lijken bewaarheid te gaan worden. Opnieuw zorgen stijgende Corona besmettingscijfers ervoor dat onze bewegingsvrijheid in grote mate beperkt gaat worden.

Ofschoon de meeste van ons hun vaccinaties reeds vele maanden geleden hebben gekregen, lijkt een nieuwe beschermingsronde noodzakelijk om de afnemende beschermingsgraad een nieuwe boost te geven. De meeste leden van de RV Badger zullen hiervoor in aanmerking komen. Een nieuwe boostervaccinatie ronde zal vermoedelijk gaan plaatsvinden in december 2021 of januari 2022.

Gezien de snel stijgende besmettingscijfers heeft het bestuur alle facetten, van risico en mogelijke verspreiding van het Coronavirus tijdens onze geplande bijeenkomst op 27 november, tegen elkaar afgewogen. Een bijeenkomst organiseren met alleen mondkapjes op en daarbij een afstand bewaren van 1.5m lijkt niet mogelijk.

Omdat het in de lijn der verwachting ligt dat de meeste van ons een booster vaccinatie gaan ontvangen in de komende maanden, heeft het bestuur besloten om de Eindejaarsbijeenkomst uit te stellen naar 5 maart 2022, op dezelfde plaats en dezelfde tijd, zijnde: Het Witte Paard, Gildeweg 2 te Nootdorp, van 14.00 tot 17.00 uur.

De jaarlijkse Algemene Vergadering (AV) wordt tevens uitgesteld. Voor de AV zal t.z.t. een uitnodiging met agenda aan onze leden verstuurd worden.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen rond Corona nauwgezet in de gaten, en mochten de omstandigheden zich wijzigen, dan informeren wij U daarover onmiddellijk.

Graag willen wij U voor zover mogelijk een mooi einde 2021 toewensen en spreken de wens uit dat wij eenieder in het vroege voorjaar op de RV Badger party in goede gezondheid mogen verwelkomen.

Het bestuur van RV Badger,

Fred Greven

Ruud Spaans

Theo Baillyid=362 2021-09-21 22:00:58
Gijs van der Voet overleden

Op 12 september 2021 is overleden Gijs van der Voet.

 

De uitvaart heeft in besloten kring plaatsgevonden. 

 

Voor de rouwkaart klikt u hierid=361 2021-09-07 13:02:48
Fred Swarts overleden

Op woendag 1 september 2021 is overleden Fred Swarts

 

De crematie zal op donderdag 9 september 2021 om 13:00 uur in besloten kring plaatsvinden.

U kunt de plechtigheid via een livestream volgen. De link hiervoor kunt u aanvragen via

info@uitvaartcentrumdeschakel.nl vóór donderdag 9:00 uurid=360 2021-08-20 22:56:40
Leo Eggink overleden
 
Op 16 augustus 2021 is overleden Leo Eggink.

Oud voorzitter van de Reünievereniging Badger

 

De crematie vindt op dinsdag 24 augustus in besloten kring plaats.

De plechtigheid is via een livestream te volgen op dinsdag 24 augustus vanaf 14:15 uur

De link kunt u opvragen bij nicole.eggink@gmail.com

 

Voor de rouwkaart klikt u hierid=359 2021-07-20 12:30:05
Van het bestuur

Beste leden van de RV Badger,

Wij allen zijn inmiddels ruim anderhalf jaar bezig met de gevolgen van Corona, en de verwachting is, dat we de komende jaren hier voortdurend opnieuw mee geconfronteerd zullen gaan worden. Corona zal onze levens en die van onze naasten waarschijnlijk blijvend beïnvloeden.

Niettemin zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet. De meesten van ons zullen inmiddels hun vaccinaties hebben ontvangen en bezoeken aan familie en vrienden zijn weer mogelijk, zij het nog met de nodige restricties. Ook reizen wordt weer mondjesmaat mogelijk, ofschoon de recente sterke toename in besmettingen dit opnieuw tijdelijk zal beperken.

Het bestuur van de RV Badger verwacht echter dat de situatie langzamerhand weer gaat normaliseren zodat een bijeenkomst met onze leden mogelijk zou moeten zijn.

Het bestuur heeft daarom het voornemen om op 27 november 2021 de jaarlijkse Eindejaarsbijeenkomst te laten plaatsvinden op de gebruikelijke locatie: Het Witte Paard, Gildeweg 2 te Nootdorp, van 14.00 tot 17.00 uur. Voorafgaand aan deze samenkomst zal de jaarlijkse Algemene Vergadering (AV) gehouden worden op dezelfde locatie, aanvang 12.00 uur. Voor de bijeenkomst en de AV zal, wanneer we dichter bij deze data zijn, een aparte uitnodiging aan onze leden verstuurd worden.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen rond Corona nauwgezet in de gaten, en mochten de omstandigheden zich wijzigen, dan informeren wij U daarover onmiddellijk.

Graag willen wij U voor zover mogelijk een mooie zomer toewensen en spreken de wens uit dat wij eenieder in het najaar op de RV Badger party in goede gezondheid mogen verwelkomen.

Het bestuur van RV Badger,

Fred Greven

Ruud Spaans

Theo Bailly

 id=358 2021-07-17 23:07:02
Jan van der Ark overleden

Onlangs hebben we het bericht ontvangen dat oud collega Jan van der Ark in de week van 16 juni is overleden.  <Vorige Pagina> <Volgende Pagina> 
Reünievereniging Badger, Secretariaat: Karel Doormanlaan 100, 2665AV Bleiswijk
:
Email:     bestuur@rvbadger.nl     secretaris@rvbadger.nl     webmaster@rvbadger.nl