Berichten Zoek Agenda Bestuur, etc. Log in Pensioen Curator
<Vorige Pagina> <Volgende Pagina> 
id=346 2020-09-20 16:02:12
Cees van Halderen overleden
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
id=345 2020-08-29 20:30:11
Herinnering: RV Badger Fiets-/Wandeltocht 15 September 2020

RV Badger Fiets-/Wandeltocht langs de Linge, 15 september 2020 gaat definitief door!

Maarreh met meer zielen meer vreugd. Wellicht vergeten? Meld je nog gauw aan bij Hans de Jonge: younge@ziggo.nl

 id=344 2020-08-10 22:55:47
RV Badger Fiets-/Wandeltocht langs de Linge, September 2020

Het COVID-19 coronavirus kwam enorm opzetten, juist op het moment dat ik voorbereidingen wilde treffen voor een wandel-/fietstocht voor dit jaar. Dit had tot gevolg dat de voorbereidingen pas onlangs hebben plaatsgevonden. Ook naar aanleiding van berichten en vragen van leden aan het bestuur of er nog een tocht zou worden georganiseerd dit jaar ben ik aan de slag gegaan.

Omdat ik regelmatig op weg naar Vught over de Linge rijd, kreeg ik eerder het idee om daar in de buurt eens te gaan fietsen. Het bleek een goed idee te zijn.

Het zoeken naar een fietsroute is niet zo moeilijk. Bij de VVV ligt er een kant en klaar. Alleen de afstand bedraagt 70 km. De route start en eindigt in Leerdam, echter op meer dan de helft passeer je weer Leerdam alleen aan de andere kant van het riviertje gescheiden door een brug. Toen dacht ik, die knippen we in tweeën. Richting Geldermalsen en terug is 40 km. Richting Gorinchem is 30 km. Ik laat het aan de deelnemers over welke afstand/richting zij willen fietsen. Allemaal dezelfde kant op of naar eigen keus een kant op. Er is daar volop te genieten van de prachtige natuur en de leuke plaatsjes langs de Linge. Prachtige huizen met mooie tuinen, boomgaarden en Leerdam is natuurlijk bekend als de glasstad van ons land. Het idee is om de fietstocht dit jaar op een doordeweekse dag te doen en wel op dinsdag 15 september. Alle voorzorgsmaatregelen in acht nemende natuurlijk.

Aangezien RV  Badger geen subsidie meer verstrekt, zijn de gemaakte kosten voor rekening van de deelnemers. Er hoeft dus niet vooruit betaald te worden. Ieder kan het zo duur maken als hij/zij zelf wil. Ik heb een eenvoudig maar gezellig gelegen restaurant De Beren in Leerdam bezocht en daar kan je voor een redelijke prijs eten en drinken. Het zomermenu kost daar €23 en koffie met appeltaart €7.

Deelnemers die met de auto komen kunnen deze gratis parkeren op een parkeerterrein aan de Tiendweg aan de rand van het centrum van Leerdam. Vandaar is het nog geen 5 minuten fietsen naar restaurant De Beren aan het water vlakbij de brug over de Linge. Van daaruit start de fietstocht en kan er gewandeld worden. Ik heb voldoende routekaarten beschikbaar. Heb je zin om mee te fietsen of wandelen, meld je dan bij mij aan.

Hopelijk tot ziens in Leerdam op dinsdag 15 september 2020 om ongeveer 10:30 uur.

Hans de Jonge (younge@ziggo.nl)

 id=343 2020-04-22 22:47:33
Bericht van het bestuur

 

Beste leden van de Reünievereniging Badger,

 

Te midden van alle beperkingen die het Coronavirus ons oplegt deze dagen, wil het nieuwe bestuur van de Reünievereniging Badger toch met U de veranderingen delen die wij op de eindejaarsbijeenkomst al mondeling hebben aangekondigd.

Met ingang van 14 december 2019 heeft het oude bestuur zijn taken overgedragen aan een nieuw bestuur bestaande uit voorzitter Fred Greven, secretaris Ruud Spaans en penningmeester Theo Bailly.

Omdat de RV Badger vrijwel geen activiteiten meer ontplooit, heeft het nieuwe bestuur aangekondigd om de zaken vergaand te vereenvoudigen.

Het betreft de volgende activiteiten die op dit moment nog uitgevoerd worden:  de Klippertocht, de Fiets-/wandeltocht en de Eindejaarsbijeenkomst.

De Klippertocht organiseert en bedruipt zichzelf financieel geheel onafhankelijk. Aankondiging van de tocht geschiedt echter wel via de website van de RV Badger. Een verslag van deze gebeurtenis zal geplaatst worden op de website. Voor dit jaar gaat de klippertocht echter niet door.

De fiets-/wandeltocht staat voorlopig gepland voor 22 augustus, we gaan er daarbij van uit dat de Coronabeperkingen dan opgeheven zullen zijn. De organisator van dit event informeert de leden rechtstreeks via het ledenbestand omtrent plaats, datum en kosten en regelt ook de gehele organisatie en financiële afwikkeling rechtstreeks met de deelnemers. Het bestuur houdt contact met de organisatoren en er wordt een verslag op de website geplaatst.

De Algemene Ledenvergadering, ALV, de kascontrole en verslag hiervan aan de ALV, zoals in de statuten vereist, wordt gehouden voorafgaande aan de eindejaarsbijeenkomst, zodat hiervoor geen aparte vergadering meer noodzakelijk zal zijn.

Er zal, gezien de financiële reserves die de RV Badger op dit moment in kas heeft, voor 2020 geen contributie worden geheven.

De Eindejaarsbijeenkomst blijft het hoogtepunt van de RV Badger. Wij hopen dan ook weer op een grote opkomst dit jaar, een jaar dat door alle Coronaperikelen voor altijd in ons geheugen zal worden vastgelegd.

De datum hiervoor is al vastgelegd, en wel op 12 december 2020, in Het Witte Paard in Nootdorp. Zoals hierboven al vermeld, zal voorafgaand aan deze bijeenkomst de ALV plaatsvinden op dezelfde locatie. De exacte tijdstippen van aanvang ALV en eindejaarsbijeenkomst zullen wij U medio oktober mededelen.

Rest mij nog de wens uit te spreken, dat eenieder deze Coronaperiode goed doorkomt, Wees voorzichtig en blijf gezond.

 

Namens het bestuur,

 

Fred Greven

voorzitter

 id=342 2020-04-20 20:10:14
Vic Roso overleden

Ons bereikte het trieste bericht dat Vic Roso reeds op 28 maart j.l. is overleden aan de gevolgen van Covid-19.

 id=339 2020-01-31 12:20:51
Wim Driehuis is overleden

Op 28 januari is overleden Wim Driehuis.

U wordt uitgenodigd voor het afscheid maandag 3 februari om 14:00 uur in het Crematorium Duin- en Bollenstreek, Achterweg-Zuid 62 in Lisse.

Na afloop wordt het fijn gevonden u te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Wim hield veel van bloemen.

 

Voor de rouwkaart klikt u hier

 

 id=336 2019-11-27 15:12:41
Zaterdag 14 december 2019 - Eindejaarsborrel
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
id=335 2019-10-23 08:14:28
UITSTEL LEDEN VERGADERING
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
id=332 2019-07-28 14:47:21
Fiets/Wandeltocht, Huur Fietsen
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
id=331 2019-06-07 16:25:49
Aris Brouwer is overleden
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
<Vorige Pagina> <Volgende Pagina> 
Reünievereniging Badger, Secretariaat: Karel Doormanlaan 100, 2665AV Bleiswijk
Penningmeester: Meeuwenhoek 24, 3201HH Spijkenisse, Rek: Postbank 64081, IBAN: NL57 INGB 0000 0640 81
Email:     bestuur@rvbadger.nl     secretaris@rvbadger.nl     penningmeester@rvbadger.nl     webmaster@rvbadger.nl