Berichten Zoek Agenda Bestuur, etc. Log in
<Vorige Pagina> <Volgende Pagina> 
id=356 2021-05-12 20:53:21
Loek van den Berg overleden
 
Op 10 mei 2021 is overleden Lourens (Loek) van den Berg.

 

In verband met de coronamaatregelen zal de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsvinden.

De plechtigheid is te volgen op maandag 17 mei om 15:30 uur via volgende link:

www.liveuitvaart.nl  met inlogcode 828489

Voor de rouwkaart klikt u hier

 id=355 2021-02-14 17:00:53
Wim de Mos overleden
 
 
Op 8 februari 2021 is overleden Willem (Wim) Pieter Cornelis de Mos.

 

In verband met de corona-maatregelen heeft de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsgevonden

Voor de rouwkaart klikt u hierid=354 2020-12-16 22:10:21
Het bestuur bedankt het oude bestuur
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
id=353 2020-12-16 21:24:28
Van het bestuur

Beste leden RV Badger,

Het jaar 2020 ligt weer bijna achter ons, en het zal in het bestaan van de RV Badger de boeken ingaan als een van de meest gedenkwaardige jaren sinds onze oprichting. De Coronapandemie die onze levens zo sterk heeft beïnvloed de afgelopen maanden zal nog lang in ons geheugen rondwaren.

Niettemin zien we het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. Uiteraard is het belangrijk dat eenieder zich aan de geldende overheidsmaatregelen blijft houden, hetgeen niet voor iedereen even eenvoudig is. Willen we echter dat het de goede kant uitgaat, dan moeten we nog even volhouden. 

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de vaccinaties in de komende maanden plaats gaan vinden voor de meeste van ons, en dat het leven weer een meer normalere vorm gaat aannemen, Als de situatie weer als veilig kan worden beschouwd, hopen wij als bestuur dat we een Mid-Jaar bijeenkomst kunnen organiseren op een aangename plaats, zodat wij al onze ervaringen van het afgelopen jaar met elkaar kunnen delen. 

Voor het jaar 2021 staan verder ook nog de gebruikelijke activiteiten gepland, zoals de Klippertocht, de Fiets-/wandeltocht en de Eindejaarsbijeenkomst in Het Witte Paard, alleen op dit moment kunnen we, doordat de corona-ontwikkelingen nog onduidelijk zijn, geen harde toezeggingen doen. Uiteraard houden we een en ander nauwgezet in de gaten en zodra de mogelijkheid zich aandient zullen we actie ondernemen.

Graag willen we jullie, voor zover mogelijk, gepaste fijne feestdagen toewensen. Met name “gepast". Wij zijn ons ervan bewust dat déze periode voor sommigen van ons heel zwaar valt door het gemis van contact met familieleden en/of onderliggende problemen. Onze gedachten gaan deze feestdagen dan ook speciaal uit naar al onze collega's en vrienden die deze dagen niet op de gebruikelijke wijze kunnen vieren.

Voor het volgende jaar wensen wij jullie een goed begin in een, hopelijk spoedig, wat gezondheid risico's betreffende, herstelde maatschappij toe.

We hopen jullie dan ook volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen. 

Het bestuur van de RV Badger,

 

Fred Greven

Theo Bailly

Ruud Spaans

 id=351 2020-12-16 16:15:24
Wim van der Werve is overleden
.
 
Op 12 december 2020 is overleden Willem (Wim) van der Werve.

 

De coronamaatregelen beperken het aantal toe te laten aanwezigen

Afscheid nemen van Wim kan daarom helaas slechts op persoonlijke uitnodiging.

 

Voor de rouwkaart klikt u hierid=350 2020-10-31 21:21:49
Uitstel Eindejaarsbijeenkomst RV Badger 2020

Beste leden,

 

Op 12 december staat de RV Badger eindejaarsbijeenkomst gepland in Het Witte Paard in Nootdorp. Het is een bijeenkomst van collega’s en vrienden waar velen van ons met veel genoegen al vele jaren aan deelnemen.

De wereld is in de greep van het Coronavirus waarbij geen enkel land gespaard wordt en er ook vele slachtoffers zijn. Het houdt eenieder van ons dagelijks bezig en zal naar verwachting onze wijze van leven voor langere tijd beïnvloeden. Het is nog maar de vraag of wij na vaccinatie, met een van de  in ontwikkeling zijnde vaccins, weer kunnen terugkeren naar ons zo vertrouwde bestaan met intensieve contacten en veel reisplezier.

Het bestuur van de RV Badger heeft tot het laatste moment de ontwikkelingen rond het Coronavirus afgewacht om te zien of een bijeenkomst, met inachtneming van bepaalde voorzorgsmaatregelen, toch zou kunnen doorgaan. Wij hebben echter moeten besluiten om de RV Badger bijeenkomst, welke gepland was voor december, af te gelasten. De ernst van de situatie rond Covid-19 laat op dit moment geen bijeenkomst toe.

Desalniettemin zouden wij de optie willen openhouden om de situatie in het voorjaar van 2021 opnieuw te bekijken. Het idee in dit geval is, dat over een zestal maanden een vaccin wellicht beschikbaar is gekomen en dat de leden van de RV Badger, die veelal onder de risicogroep gerekend mogen worden, gevaccineerd zijn.

Het bestuur van de RV Badger houdt derhalve de ontwikkelingen op dit gebied nauwkeurig in de gaten, als de omstandigheden midden volgend jaar zodanig zijn veranderd dat een bijeenkomst weer veilig kan worden georganiseerd, dan laten wij U dat weten en kiezen de plaats van samenkomst waar dat het veiligst kan worden gedaan.

Het bestuur wenst U alvast een prettige jaarwisseling toe. Tot slot onze welgemeende  wens voor allen: BLIJF GEZOND.

Het bestuur van de RV Badger,

 

Fred Greven

Theo Bailly

Ruud Spaans

 id=349 2020-10-09 23:16:48
Fietstocht 2020

FIETSEN LANGS DE LINGE Door Els Knoope.

 

Ik had het meteen al in de agenda gezet: 15 september 2020 fietsen langs de Linge met de Badgerpv. Een actieve club met gezellige mensen.

Gelukkig was het mooi weer, het was warm, maar niet te. Wat kun je nog meer wensen dan een strakke blauwe lucht en een stralend zonnetje.  

We vertrokken met onze elektrische fietsen op de auto uit Helvoirt en zonder verkeershinder kwamen we om 10.45 aan op de parkeerplaats van Leerdam.  Daar stond aan de Tiendweg, Hans ons al te dirigeren naar de goede plek. Vlak voor de AH gingen de fietsen van onze auto en zagen we al meer bekende Badgermensen.

Via een sluippaadje fietsten we naar restaurant de Beren (knooppunt 57). Je hebt restaurants die mooi gelegen zijn, maar wat mij betreft verdient dit restaurant de medaille: Het mooist gelegen restaurant van Nederland.

Een geweldig terras met een fantastisch uitzicht, dan kan de dag toch niet meer stuk! En we moesten nog beginnen.

De meeste begonnen met koffie en gebak. We waren met zijn veertienen.

Tegen het middaguur gingen we op de fiets, de meeste hadden een elektrische fiets, maar  een aantal moesten het zonder ondersteuning doen.

We fietsen meestal met tweetallen naast elkaar en we hadden wisselende contacten. Het was leuk om met verschillende mensen te praten over het wel en wee van iedereen. Soms veel wel en soms veel wee. Ikzelf had het veel over mijn laatste roman:

Vincent Was Onze Broer. Hoofdpersonen zijn de drie zussen van Vincent van Gogh en het begint als de familie van Gogh verhuist van Zundert naar Helvoirt. Kortom een aanrader!  Onderweg genoot iedereen van het fantastische uitzicht. Rien en ik zijn echte fietsers en we hebben veel  routes gefietst. Deze fietstocht eindigt zeker in onze top vijf! We zagen veel boomgaarden en verkoopstalletjes met appels en peren. Onze eerste gezamenlijke stop was in een boomgaard. Onder de appel- en perenbomen genoot ik van een appel/vlierbessensapje, wat wel een toepasselijk drankje was. In de winkel/lunchroom was het beheerders echtpaar duidelijk overvallen door de Badger invasie. Vooral omdat sommige wilden lunchen, gauw werd door de vrouw des huizes nog een brood erbij gehaald voor de gewilde tosti’s. In het winkeltje werden diverse jams verkocht en ik heb een dadel/vijgen smeersel gekocht wat voortreffelijk smaakt bij kaas. Nadat iedereen gegeten/gedronken had vervolgden we onze tocht om rond de klok van 4 aan te komen bij restaurant de Beren.

Omdat ik in zomerse sferen was, bestelde ik meteen een zomerse cocktail namelijk tequila sunrise. Ik kan zeggen dat ze niet zuinig waren geweest met de tequila. Voor het 3 gangen keuze menu kon je uit diverse gerechten kiezen.

Mijn keuze:  Zeebaars en scampi’s, dorade en een kaasplankje. Alles smaakte voortreffelijk. We hadden het onder het eten over de goede oude Badgertijd, de zeilexcursies en over de Stichting De Jarige Job waar Frits Merkel zich voor inzet en wat wel een heel goed doel is.

Tja, en toen was het tijd om te gaan, we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag! Dank aan de organisator (Hans de Jonge) en voor degene die er niet bij waren, volgend jaar een herkansing.

Voor de foto's klik 1 2 3 4id=348 2020-09-20 16:33:44
Toch nog een zeiltocht

De Klippertocht 2020

 

Ook dit jaar is er weer de bekende Klippertocht gehouden. Helaas mochten er vanwege  het coronavirus maar 14 mensen mee.

Vanuit Enkhuizen vertrok de tocht met de klipper De Strijd naar het schitterende Hindeloopen (zie foto, onze boot ligt meest links). 

Op de tweede dag bracht de klipper ons naar de mooie IJsselmeerstad  Lemmer, van waaruit we op de derde dag van deze tocht naar de prachtige oude hanzestad Kampen voeren. Op de laatste dag keerden we terug naar Enkhuizen.

Het was een onvergetelijke tocht, met veel zon en vaak een perfecte wind.

Het volgend jaar is al weer vastgelegd.

Met vriendelijke groet,

Albert

Foto: 1 en 2id=347 2020-09-20 16:32:01
Johanna (Hans) Knöps overleden
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
id=346 2020-09-20 16:02:12
Cees van Halderen overleden
ALLEEN VOOR LEDEN. - U moet ingelogd zijn om dit bericht te lezen.
<Vorige Pagina> <Volgende Pagina> 
Reünievereniging Badger, Secretariaat: Karel Doormanlaan 100, 2665AV Bleiswijk
Penningmeester:
Email:     bestuur@rvbadger.nl     secretaris@rvbadger.nl     penningmeester@rvbadger.nl     webmaster@rvbadger.nl